donderdag 28 maart 2024

95 jaar and counting: Moto Guzzi is jarig en trakteert

Moto Guzzi blaast dit jaar 95 kaarsjes uit! Daarmee behoort het legendarische Italiaanse merk met de ‘Eagle’ tot de oudste motorfietsfabrikanten ter wereld. Moto Guzzi viert dit jubileum binnenkort in stijl, tijdens het Moto Guzzi Open House (9 t/m 11 september 2016) voor klanten op de heilige thuisgrond in Mandello del Lario. Maar ook in ons land trakteert het merk kopers van een nieuwe Guzzi op een passend verjaardagscadeau.

Tot en met 31 augustus aanstaande ontvangen kopers van een nieuwe Moto Guzzi namelijk een euro cadeau op elke cc cilinderinhoud van de karakteristieke V-twin modellen uit het Italiaanse Mandello del Lario. Op het huidige boegbeeld en opstapmodel, de vintage-look Moto Guzzi V7 caféracer met 750cc V-twin, betekent dat bijvoorbeeld een voordeel van 750 euro.
Op de zwaardere modellen van het merk met de thuisbasis aan het Comomeer in Noord-Italië, loopt het voordeel bovendien in lijn met het stijgen van de cilinderinhoud verder op. Tot bijvoorbeeld 1.200 euro op een Stelvio of Norge, en zelfs 1.400 euro op de California 1400 Custom en Touring.

Met uitzondering van de zojuist gelanceerde Moto Guzzi V9 Bobber en V9 Roamer is het verjaardagsaanbod van kracht op alle actuele Guzzi-modellen. Variërend van de nostalgische V7, de comfortabele Griso, de elegante California en de stijlvolle Eldorado tot aan de echte toerbuffels van het merk: de Stelvio allroader en de luxueuze Norge.

Moto Guzzi trakteert met dit verjaardagsvoordeel tot en met 31 augustus 2016. Het aanbod is uitsluitend van kracht op de Euro 3-modellen van het merk.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen