dinsdag 19 maart 2024

Arai RX-7V Isle of Man 2019

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De dag waarvan we wisten dat hij ging komen! De onthulling van de exclusieve en gelimiteerde Arai Isle of Man 2019. Ook dit jaar is de Italiaanse topdesigner Aldo Drudi er wederom in geslaagd om een zeer fraai state of the art Arai helm te ontwerpen.

Zoals gebruikelijk wordt de helm wereldwijd gelimiteerd geproduceerd en zal ook de 2019 variant een waar collecters item worden.

Arai en de Isle of Man TT hebben een jarenlange samenwerking en een belangrijk onderdeel daarvan is de introductie van een speciale, gelimiteerde IoM TT-helm. De allereerste Arai gelimiteerde editie werd geïntroduceerd in 2007, het ” Centenary ” model ter herdenking van 100 jaar TT-racen.

De kleurstelling van de Arai Isle of Man 2019 is mat zwart met zeer fraaie fluor gele accenten welke de helm voorziet van een gouden glans. Natuurlijk is het originele TT-logo aanwezig (Arai als preferred partner is het enige helmmerk dat het originele TT-logo mag gebruiken) net als het drietandige triskelion-symbool dat zo typerend is voor het eiland Man.

De helm is leverbaar in de maten XS t/m XL en kost € 1.099,- inclusief btw.
De helm is nu te reserveren bij de exclusieve Arai Isle of Man dealers en leverbaar vanaf juni 2019.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen