woensdag 24 april 2024

Bandenspanning 24 uur per dag bewaakt

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Zo worden de banden 24/7 in de gaten gehouden rechtstreeks via bluetooth, is de set binnen 5 minuten geïnstalleerd zoals een ventieldopje wisselen en biedt het systeem een unieke dubbele anti-diefstalbeveiliging.

De gepatenteerde FOBO Bike set bestaat uit twee mini sensoren die via bluetooth rechtstreeks verbinding maken met je smartphone. De set is eventueel verder uit te breiden voor 3 en 4 wielen (trikes en quads). Vervolgens wordt je 24uur per dag live op de hoogte gehouden van de motorfiets bandendruk en bandentemperatuur. Dus zelfs als de motorfiets stilstaat in je schuur!

Nu kan de bandenspanning op betrouwbare wijze worden gecontroleerd vóór en tijdens elke rit, en de telefoon app zal je meteen via scherm en bluetooth headset waarschuwen als er problemen zijn met de bandenspanning. Wel zo veilig. 

De FOBO Bike set heeft een anti-diefstalbeveiliging zodat de set niet zo maar van het ventiel afgedraaid kan worden. Maar ook is de set extra beveiligd via de FOBO smartphone app (CrossPair Technologie) en werken de sensoren alleen via jouw account en worden ze buiten werking gesteld wanneer deze zonder toestemming op een andere account worden gebruikt.

Via de smartphone app kunnen tot 19 wielen, dus ook van andere voertuigen, gelijktijdig in de gaten gehouden worden. En voor wanneer de motor wordt uitgeleend is het zelfs mogelijk om de FOBO Bike te delen met je familie en vrienden (tot 100 vrienden), zodat ook anderen gebruik kunnen maken van de voordelen van FOBO Bike op hun smartphone.

Het installeren van de FOBO Bike is simpel en snel zodat iedereen zelf de set in 5 minuten kan monteren. En doordat de sensoren ter vervanging van de ventieldoppen extreem licht zijn, slechts 10 gram, hoeven de wielen ook niet opnieuw gebalanceerd te worden (uitzonderingen daargelaten). In de app kan vervolgens aangegeven worden in welke eenheden de druk en temperatuur weergegeven moeten worden en wanneer er waarschuwingen gegeven moeten worden.

De FOBO Bike is verkrijgbaar in het zwart of in het zilver en werkt op alle Android en iOS toestellen die Bluetooth 4.0 ondersteunen. De FOBO Bike zit bomvol slimme en veilige functies voor een onklopbare prijs van € 99,95. Verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaken en banden specialisten. Voor meer informatie over de FOBO Bike kunt u terecht bij uw dealer of exclusief Benelux importeur MotoPro (info@motopro.com / +31597-613000).

– Gewicht 10gram

– Ook te gebruiken boven de 200Km/h (350N)

– Geschikt voor alle weersomstandigheden (IP57 waterdicht)

– Druk weergegeven in bar, psi, kPa en kgf/cm2 (0-600 kPa)

– Temperatuur weergegeven in graden Celsius en Fahrenheit (-40 tot 85°C)

– Interne accu is vervangbaar en gaat 2 jaar mee

– Updates via smartphone app

– Compatibel met Android 4.3 en hoger, evenals iOS 7.1 en hoger

– Toepasbaar voor o.a. motorfietsen, scooters, bromfietsen, zijspannen, trikes, quads en zelfs mountainbikes (fietsen) met schraderventiel

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen