donderdag 28 maart 2024

Blue Tuesday

Ja, wees gerust! We weten dat het gisteren Blue Monday was maar met de komst van de Vespa Yacht Club trekken wat dat blue-gedoe nog een daggie door. Deze Yacht Club is namelijk een special op basis van de Primavera en GTS en laat zich voornamelijk kenmerken door een aantal blauwtinten, zoals de velgen, het zadel en natuurlijk de striping. Een link naar de zeilwereld, vandaar de naam. 

De Vespa Primavera Yacht Club is per direct leverbaar als 125cc scooter en kost 5.109 euro. De Vespa GTS Yacht Club wordt voorzien van een 125cc of 300cc motor en is leverbaar vanaf het tweede kwartaal van 2019. Prijzen van die GTS worden in aanloop naar de introductie bekendgemaakt.

Deze Yacht Club in het echt zien? Race dan snel naar het Motosalon want uit zeer betrouwbare bron weten wij dat ‘ie daar staat.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen