vrijdag 19 april 2024

BMW komt met R120G/S

Een BMW R1200GS is ook maar een BMW R1200GS moet Fabio Marcaccini, eigenaar van Unit Garage, gedacht hebben. Daarom komt het Italiaanse bedrijf met een ongekend gave ombouwkit waarmee je een GS in een handomdraai een retro-uiterlijk geeft. De kit past op alle GS’en die gemaakt zijn vanaf 2004 en kost zo’n 4.000 euro.

Wellicht nog beter nieuws is dat Bert Duursma, bekend van BERRT Allroad Reizen en Trainingen, sinds kort de Nederlandse importeur is van de R120G/S-kit. Het importeurschap is nog zo pril dat zijn eigen kit zelfs nog onderweg is. Binnenkort kun je R120G/S dus bewonderen en dat is gezien de aanschafprijs van de kit wellicht geen overbodige luxe.

Nu al enthousiast? Surf dan naar www.berrt.nl. Op deze site staan onder andere alle contactgegevens van Duursma.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen