zaterdag 20 april 2024

BMW Motorrad Days 2012

Voor de twaalfde keer alweer worden van 6 tot en met 8 juli de BMW Motorrad Days gehouden, het grootste BMW Motorrad evenement ter wereld. De organisatie verwacht ook dit jaar weer meer dan 30.000 motorrijders en vrienden van BMW Motorrad en Husqvarna van over de hele wereld in Garmisch-Partenkirchen. Zoals te verwachten zijn alle modellen aanwezig, mag je overal aan zitten, is er van alles te doen en worden er nogal wat demonstraties en shows gegeven. Zoals het BMW betaamt, zal het er beregezellig worden. Van het Superbike-team, via FMX en stunts (Chris Pfeiffer in da house!) gaan we naar de traditionele bikerparade en markt, waar de meest uiteenlopende standhouders hun waar aanprijzen. Voldoende eten en drinken en muziek maken het feest af.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen