vrijdag 29 maart 2024

BMW’s inruilactie motorpakken

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Droom niet langer over een nieuw motorpak. Ruil je oude motorpak in: je ontvangt er tijdelijk € 250,- voor. Aarzel niet te lang, want deze actie loopt maar van zaterdag 31 maart tot en met maandag 21 mei 2018.

Als motorrijder is het van het grootste belang dat je altijd en in elke situatie optimaal beschermd bent. Van ventilerende en/of waterdichte toermotorpakken tot één- en tweedelige leren pakken: BMW Motorrad biedt een passende oplossing voor jouw stijl van motorrijden. Deze inruilactie werkt heel eenvoudig:
•De inruilpremie geldt bij aankoop van een BMW motorpak. Dus niet bij aanschaf van een losse jas en broek uit de collectie jassen en broeken.
•De BMW motorpakken vind je in de RIDE brochure op pagina 20 t/m 39. Deze brochure kun je via de button hieronder downloaden.
•Je kunt kiezen uit alle BMW motorpakken zoals StreetGuard, Atlantis, Darknite, etc. ook als deze besteld moeten worden. Alleen het motorpak Rallye uit de 2018 collectie valt buiten de inruilactie.

De inruilactie loopt van 31 maart t/m 21 mei 2018. Ga dus snel naar je BMW Motorrad dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen