vrijdag 29 maart 2024

Boero overleden na valpartij in Dakar Rally UPDATE

UPDATE 2-1-2012
Er is meer duidelijkheid gekomen over het ongeluk dat Martinez Boero het leven heeft gekost. De 38-jarige Zuid-Amerikaan werd na een zware crash tijdens de eerste speciale proef tussen Las Grutas en Energia getroffen door een hartstilstand. Snel gearriveerde hulpdiensten wisten hem nog wel te reanimeren, maar in de helikopter op weg naar het ziekenhuis overleed hij alsnog. Martinez Boero nam voor de tweede keer deel aan de uithoudingsproef voor mens en machine. Vorig jaar moest hij na de vierde etappe de strijd staken. Daarvoor was hij zelfs voor de organisatie een tijd onvindbaar.

BERICHT 1-1-2012
Wij zijn even heel stil. Onder andere het twitteraccount van Dakar Rally Nieuws meldt dat de Argentijn Martinez Boero overleden is aan de gevolgen van een zeer zware crash. De medische dienst heeft Boero meteen na het ongeval met een helikopter naar het ziekenhuis van Mar del Plata gebracht waar hij helaas kort na aankomst overleed. Boero is 38 jaar oud geworden. Meer nieuws volgt als wij dat ontvangen van de organisatie.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen