zaterdag 20 april 2024

Bullit komt met Hero 125

Het Belgische Bullit timmert aardig aan de weg. Deze week introduceerde het merk de Hero 125. Het bedrijf dat bekend is van de retrostijl Hunt 125 en 250, komt nu met een nieuwe luchtgekoelde viertakt. En die laat zich moeilijk in een hokje drukken. Zelf noemen ze het een scrambler, maar door de hoge voorvork, het soort achterbrug en het zadel wil hij verdacht veel op een crossmotor lijken. 

De luchtgekoelde viertakt met 125cc zal 11,6 pk’s leveren. Schakelen gebeurt met een vijfbak, de aandrijving met een ketting. Starten elektrisch, maar  –zoals we al hoopten- zit er een kickstart op. Gaaf! Verder zien we een upsidedown-voorvork, een 275mm schijfrem voor en een 210 mm schijfrem achter. De noppenbanden maken de verwarring tussen een scrambler en een crossmotor compleet.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen