dinsdag 16 april 2024

Circuitrijden op Landelijke Motordagen

Een week voor het WK Superbike houdt het TT Circuit Assen samen met Motopaints de jaarlijkse Landelijke Motordagen in combinatie met het Open Paddock Event. Heb je altijd al een keer op het Grand Prix-circuit willen rijden, dan is op zaterdag 20 en zondag 21 april je kans. Naast het circuitrijden zullen er tal van andere activiteiten zoals shows, stands, demo’s en activiteiten voor kinderen.
 
 
Het circuitrijden zal plaats vinden onder begeleiding van CRT-instructeurs. Elke sessie duurt twintig minuten, waarbij alleen motoren met een kenteken worden toegelaten. De snellere rijders krijgen aan het einde van de sessie een certificaat met de rondetijden.


Mocht je geen behoefte hebben om snelle ronden tijden neer te zetten, maar wel een keer op het circuit willen rijden, dan is de mogelijkheid om je in te schrijven voor de toersessies. Tijdens deze sessies worden de ideale lijnen uitgelegd achter een instructeur. 

 
Inschrijven kan via een formulier op de site van het TT Circuit Assen.
 
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen