vrijdag 29 maart 2024

Crutchlow onzeker voor TT van Assen UPDATE

UPDATE 20-6-2011
Goed nieuws! Cal Crutchlow gaat proberen te rijden in Assen. De Monster Tech 3 Yamaha rijder heeft dat aangekondigd op zijn Twitter-feed. Na de twee vrije trainingen van donderdag beslissen Crutchlow, Yamaha en de dokters of het verstandig is het weekend voort te zetten

UPDATE 17-6-2011
Cal Crutchlow is woensdag geopereerd. Waarom zo laat? Tijdens een eerste onderzoek leek het erop dat er een breuk(je) in de nekwervel (C2) van Crutchlow zat. Dat moest natuurlijk eerst onderzocht worden. Gelukkig bleek het loos alarm. De chirurgen hebben daarna meteen een metalen plaat en vijf schroeven bevestigd op het sleutelbeen, dat liefst op vijf plekken gebroken was. Voor Crutchlow is het nog onduidelijk of de TT haalbaar is.

BERICHT 15-6-2011
Het is onzeker of Cal Crutchlow kan meedoen aan de TT van Assen. De Yamaha-rijder brak zaterdag zijn sleutelbeen in de kwalificatierace voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië. Hij miste daardoor zijn thuiswedstrijd zondag op het circuit van Silverstone.

Crutchlow, dit jaar nieuw in de MotoGP, put hoop uit het snelle herstel van zijn teamgenoot Colin Edwards. De Amerikaan brak zijn sleutelbeen in de trainingen voor de GP van Spanje, maar pakte afgelopen weekend een podiumplaats.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen