vrijdag 29 maart 2024

De nieuwe MOTO73 ligt NU in de winkel

Om de donderdag vieren we hier op de redactie altijd een klein feestje. Dan is namelijk de nieuwe MOTO73 uit. We vieren wel meer feestjes om vergelijkbare redenen, maar zonder op te scheppen is dit weer een leuke editie met veel inhoud. Wat dan bijvoorbeeld? Nou:

Introductie: Moto Guzzi MGX-21 Flying Fortress

We gingen met deze 355 kilo wegende Guzzi van Milaan naar Mandello. Lekker slingerend tussendoor heen en over de snelweg terug. Snelweg? Jawel, want met zijn grote voorwiel, cruisecontrole, stroomlijn en audiosysteem mag dat geen straf zijn. 

1-tegen-1: Kawasaki ZX-10R versus Kawasaki H2

Het was een familieonderonsje, de H2 tegen de ZX-10R. Kan de geblazen H2 de Superbike aan die al jaren het WSBK domineert? We vroegen Bob Withag met ons mee en voelden de groene broers aan de tand op Assen. 

Harley-Davidson-toermodellen

Na meer dan honderd jaar motoren met twee kleppen per cilinder te hebben gebouwd, komen de Amerikanen met een blok dat twee keer zoveel kleppen herbergt. Welke gevolgen heeft dat voor het veelgeroemde noeste karakter van de twin?

En nog veel meer! Hier kun je de nieuwe editie bestellen. En hier kun je kijken wat een abonnement kost.  

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen