donderdag 28 maart 2024

De nieuwe motorjas van DIFI: Fury

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Door een water- en windichte z-liner constructie, is deze jas geschikt voor elke weertype. Veiligheid krijg je in de vorm van EN 1621-1 gecertificeerde protectoren op de ellebogen en schouders, waarbij de protectoren op de ellebogen in hoogte kunnen worden versteld, en materiaalversterkingen van extra sterk Rib Stop. 

Bij koudere dagen biedt de thermovoering de ideale oplossing om ook dan op pad te gaan. Mocht de voering na enige tijd niet meer nodig zijn, kun je hem er gemakkelijk uit ritsen en de ventilatieristen aan de zijkant open zetten voor comfortabele koelte.  

Kortom, met de DIFI Fury heb je een no-nonsens motorjas die ook op een sportievere tourmotor niet zou misstaan. 

Maak je outfit compleet en combineer met producten uit de uitgebreide DIFI collectie. Zo heb je voor de DIFI Fury motorjas al een bijpassende winddicht- en waterdichte Aerotex® motorbroek voor slecht € 99,95. 

 

Bekijk de gehele DIFI collectie op www.difi.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen