vrijdag 29 maart 2024

De Scrambler heeft een koplamp

Op de Twitter-account van Ducati Motor (klik) verscheen vanavond deze foto van de Ducati Scrambler. Het is de zoveelste sneakpreview die we van de retro-Italiaan te zien krijgen. Nou hadden we deze voorkant al een beetje gezien in dit bericht, maar we zien nu dat de verlichting á la Monster is. Je-weet-wel, met een LED-rand als dagrijverlichting. 

Hoe dan ook, over vijf dagen onthult Ducati de Scrambler in z’n geheel. Dus hopelijk niet meer met een stofzuiger en afzuigkap incluis zoals hier, en ze zullen het klei-stadium ook voorbij zijn. Voorlopig moeten we het nog even doen met alle zorgvuldig gelekte plaatjes, klei-filmpjes en gele containers. Wij kunnen het ook niet helpen…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen