dinsdag 16 april 2024

De Zilveren Naald motorkledingreparatie gaat verhuizen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Na 10 jaar te zijn gevestigd aan de Zandstraat 137 te Veenendaal zijn wij uit ons pand gegroeid. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een pand waar we de komende jaren mee vooruit kunnen en waar wij onze service en diensten kunnen uitbreiden.

Daar zijn we momenteel mee bezig, er zitten nieuwe ontwikkelingen aan te komen. Binnenkort kunnen we u hier meer over vertellen. Wilt u over deze ontwikkelingen op de hoogte blijven, dan kan dat via onze Facebookpagina: Motorkledingreparatie De Zilveren Naald Veenendaal of via onze Instagrampagina: de_zilveren_naald.

Maar uiteraard komt alle informatie ook op onze website: www.dezilverennaald.nl of www.motorkledingreparatie.com.

Dit houdt in dat wij in week 39, van dinsdag 26 september t/m zaterdag 30 september gesloten zijn om te verhuizen. T/m zaterdag 23 september kunt u gebrachte kleding die klaar zijn nog op de Zandstraat ophalen of uiteraard kleding brengen. Uw kleding verhuisd automatisch mee naar onze nieuwe locatie.

Op dinsdag 3 oktober 2017 zijn wij weer geopend op ons nieuwe adres. Dit is Gildetrom 1 (industrieterrein “de Factorij”) te Veenendaal.

Er komt dan ook een wijziging in onze openingstijden, per 3 oktober zijn wij tussen de middag niet meer gesloten en kunt u ook bij ons terecht.

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 0.900 uur – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 uur – 12.30 uur

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde.

Vanwege onze aankomende verhuizing hebben wij in de hele maand oktober een actie, u ontvangt dan 10% korting op uw reparatie/verandering.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen