dinsdag 16 april 2024

Deze Eysink moet €20K opbrengen

Jawel, je leest het goed, twintig duizend euro moet deze Eysink opbrengen. De oldtimer van het merk dat in de 19de eeuw werd opgericht en vlak na de Tweede Wereldoorlog failliet ging, wordt per opbod verkocht. Misschien zie je het er niet meteen aan af, maar de laatste dagen waren er biedingen genoeg. Op het moment van schrijven vond de laatste bieder hem in ieder geval al €14.000 waard.Eysink

De Eysink uit het jaar 1922 heeft twee versnellingen en maarliefst 4 pk. Volgens de veilingmeester is dit het enige complete exemplaar ter wereld. De in Nederland gebouwde Eysink is helemaal origineel en in goed rijdende staat. Daarnaast is het een familiestuk en zijn zelfs de kentekenpapieren origineel. Voor wie niet gelooft dat de 500 cc viertakt liggende twin écht loopt, heeft de eigenaar een video gemaakt als bewijs.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen