donderdag 28 maart 2024

Een scrambler maken doe je zo

Als een Scrambler voor jou maar gewoon een Scrambler is, heeft Ducati goed nieuws. De fabrikant heeft namelijk een heuse Scrambler Configurator gelanceerd, waarmee je virtueel je eigen unieke motor kunt samenstellen. Kies één van de bestaande modellen als basis en ga helemaal los met accessoires, kleuren en onderdelen. Ander zadel? Plak het erop! Tank toch liever met andere zijpanelen? Zo gedaan. Hoge of lage uitlaat? Spaakwielen of toch maar gietwielen? Met in totaal zestig verschillende accessoires is veel mogelijk. De configurator is ook beschikbaar voor de mobiele telefoon en als je klaar bent, is het resultaat in te delen op sociale media. Er is ook een serieuze kant: je kunt je samengestelde Scrambler ook delen met je dealer…

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen