donderdag 28 maart 2024

Een VMAX die rockt

Al in het allerprilste begin van z’n bestaan was de VMAX (toen nog V-Max) al gewoon een dragracemotor met een kentekenplaat. En dat imago heeft ‘ie over al die jaren ook wel een beetje behouden. Als je dan een custom gaat maken op basis van de VMAX, tja. Dan is die verleiding onmenselijk groot.

Alexandre Santos en Osvaldo Coutinho van it roCks!bikes zwichtten dan ook voor die verleiding en zo kwam de CS_07 Gasoline tot leven. 

Toeleveranciers werden gezocht en gevonden in merken als Rizoma, Motogadgets en LSL. Maar voor de uitlaat werd bijvoorbeeld SC Projects aangesproken en om de remmen te upgraden kwam er Brembo aan de stuurhelften. Geen halve maatregelen, zeker niet.

Het bodywork werd met de hand uit metaal gehamerd, de wielen werden speciaal voor de CS_07 Gasoline gemaakt en natuurlijk hangt er een veel te brede slick-band om het achterwiel gespannen.

O ja, en dan die kleurstelling. Het zijn zeg maar geflipte Kenny Roberts Sr. Speed Blocks-graphics. Variatie op een oudje, zoals het vaak het mooist uitpakt.

[justified_image_grid ids=8895,8896,8905,8906,8880,23274,3031,3033]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen