vrijdag 29 maart 2024

EICMA: De Honda CRF250 Rally

Honda presenteerde op de EICMA de CRF250 Rally. Het komt misschien wat ondankbaar over, maar waarom bouwt Honda de CRF250 Rally niet direct in een 450, of beter nog, 600 variant? Het ding is zo mooi afgekeken van de HRC CRF450 Rally machines die vooraan meestrijden in Le Dakar – kijk alleen maar eens naar dat slanke en transparante neusje – dat de hebfactor extreem hoog is. Alleen vormt het kwartliter blokje wel een fikse belemmering voor veel mensen. Je komt echt wel mee met overige verkeersdeelnemers, maar het houdt met 25 pk (naar boven afgerond…) niet over. Afhankelijk van de verkoopprijs is de Rally wel een heerlijke motorfiets voor erbij. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen