donderdag 28 maart 2024

EICMA: Luxere Multistrada 950

De Multistrada 950 blijft grotendeels ongewijzigd voor 2019. Oke, LED-dagrijverlichting maakt zijn intrede en hij krijgt wat elektronische gimmicks zoals bijvoorbeeld bochten ABS van Bosch. Ook zijn de swingarm en wielen lichter geworden. De echte nieuwigheid zit vooral in de luxere S-versie van de 950.

Want net als de 1260 krijgt de mini Multi dus ook die speciale behandeling. De S is voorzien van het Skyhook systeem dat elektronisch je vering continu optimaliseerd, heeft een 5 inch tft-dashboard, op- en neer quickshifter, keyless ride en cruise control. Voor de rest is hij identiek, op de prijs na. Die moeten we overigens nog te horen krijgen.

Zowel de 950 als 950S zijn verkrijgbaar in ‘Ducati Rood’, maar de S is er ook in grijs.

Foto: Ducati

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen