vrijdag 29 maart 2024

EICMA > Nog meer nieuws van Benelli

Het houdt niet op bij Benelli want het Chinese/Italiaanse merk komt in 2013 ook met de  UNO C250 en de UNO C150. Zoals verwacht zijn beide UNO’s gericht op de beginnende motorrijder. Veel gegevens zijn er nog niet bekend maar vast staat dat beide nieuwkomers aangedreven worden met een vloeistofgekoelde ééncilinder viertakt. Ongetwijfeld makkelijk rijbaar, licht sturend en vooral zuinig in gebruik. Afgaand op dit verhaal lijkt ons de kans klein dat de UNO’s ook naar Nederland gaan komen maar met de nieuwe rijbewijsregels weet je maar nooit…

Op de EICMA zullen ook drie nieuwe e-bikes gepresenteerd gaan worden. Hiermee wil Benelli klaar zijn voor de toekomst en dat klinkt in ieder geval zeer hoopvol. De Classica moet ideaal zijn voor gebruik in de stad en zal, zoals z’n naam doet vermoeden, qua uiterlijk lijken op een klassieker. De City Family is ook gericht op stadsgebruik maar kan daarnaast volgens Benelli ook prima uit de voeten op de rondwegen. Mede dankzij 28-inch wielen! De e-BX wordt een soort XXXL-mountainbike. Waar je aan moet denken? Dinsdag weten we het!

Nog meer Benelli-nieuws, de TNT-range en de Tre-K-modellen krijgen voor komend jaar een (minimaal) gewijzigd uiterlijk.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen