vrijdag 29 maart 2024

Eigen beurs voor motorcross

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Bijna iedere sport of hobby heeft zijn eigen beurs waar liefhebbers elkaar ontmoeten en waar leveranciers hun noviteiten tentoonstellen. De Motorcross sport had nog geen eigen platform. Natuurlijk bestaan al jaren de zeer goed gelezen bladen zoals Noppen Nieuws en de weekkrant Motor Gazet. En ook de special interest websites als motorcrossplanet.nl en crossxl.nl trekken veel lezers. Maar op beurs gebied kwam tot nu toe de motorcrosser er bekaaid af. Een beetje aandacht op de motorbeurs in Utrecht en nog minder op de Autosalon te Brussel.

Vanaf dit jaar gaat dat veranderen. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 december a.s. wordt de eerste editie gehouden van de “CROSS-EXPO BENELUX” in het Beursgebouw te Eindhoven. Dit weekend staat de motorcross centraal. Leveranciers van motoren, kleding, helmen, onderdelen e.d. ontmoeten de duizenden motorcross liefhebbers uit de gehele Benelux.

De “CROSS-EXPO BENELUX” wordt breed gedragen. “Ja het werd tijd voor een eigen beurs” waren vaak de woorden die de initiatiefnemers vernamen toen zij de beurs , maanden geleden, in kleine kring bekend maakte.

De “CROSS-EXPO BENELUX” gaat vrijdag 12 december open met een VIP avond voor genodigden. Op zaterdag 13 en zondag 14 december is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur voor alle motorcross liefhebbers uit de Benelux.

Op de website: CROSSEXPOBENELUX.com vind men alle informatie over dit unieke initiatief van en voor de motorcross liefhebbers.

De organisatie van de “CROSS-EXPO BENELUX” ligt in handen van organisatiebureau Expolaan. Met ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van beurzen in Nederland en België heeft het bureau meer dan genoeg ervaring om deze beurs tot een succes te maken. Heeft u, als motorcross liefhebber originele ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan de “CROSS-EXPO BENELUX” neem dan gerust contact op met Tom Cosijn (0031165-393001).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen