vrijdag 29 maart 2024

Feestelijke heropening ‘De Zilveren Naald’

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Wij zijn enorm trots op onze nieuwe pand en dat willen wij graag aan jullie laten zien…

Wanneer: zaterdag 11 november 2017
Van 10.00 uur – 16.00 uur
Waar: Gildetrom 1 te Veenendaal

Daarnaast hebben wij een nieuwe machine die wij willen demonstreren, hetgeen voor u wellicht interessant kan zijn. Het betreft een laser-graveermachine met ontzetten veel mogelijkheden. Naast het snijden en graveren van leer, kan dit ook met andere materialen zoals: diverse stofsoorten, spiegels, glas, hout, geanodiseerd aluminium, etc. Het markeren (teksten en logo’s) in RVS, metaal en aluminium

Wilt u met de demonstratie een leuk voorbeeld meekrijgen, stuurt u dan uw tekst (met gewenst lettertype) en/of logo naar ons emailadres: info@dezilverennaald.nl

Bent u verhinderd die dag maar wilt u wel langskomen voor een demonstratie, neemt u dan contact op met ons voor een afspraak. Wij zien u graag op zaterdag 11 november.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen