vrijdag 29 maart 2024

Film > Bluetooth handschoen

 

De techniek blijft zich ontwikkelen, zo is het Amerikaanse bedrijf Blue Infusion Technologies op het idee gekomen om de besturing van een telefoon in motorhandschoenen te verwerken. Door je duim op een van de zes sensoren te drukken op de handschoen kan een telefoontje worden opgenomen, het volgende nummer worden afgespeeld of het volume harder of zachter worden gezet. De BEARTek handschoenen zijn te gebruiken in combinatie met de meeste Android en IOS toestellen. 
 
Via de website Kickstarter probeert het bedrijf 50.000 dollar te werven om de handschoenen in productie te laten gaan. Op dit moment is er 12.360 dollar opgehaald met nog vijf dagen te gaan. De handshoenen gaan ongeveer 155 euro kosten.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen