vrijdag 29 maart 2024

Film > Ducati komt met Diesel Monster

Alweer een tijdje geleden presenteerde Ducati een nieuwe Monster die nogal voor verwarring zorgde. De Italianen kwamen namelijk met een speciale Ducati Monster 1100 EVO Diesel. Voor de goede orde, dit is een verwijzing naar de kledingspecialist en dus niet naar de benodigde brandstof. De speciale naked is vooral te herkennen door zijn legergroene kleur en accessoires.

Zo heeft deze gelimiteerde Diesel in totaal dertig detailwijzigingen, waaronder een ingelegd Diesel-logo in de luchtkanalen, die zeer herkenbaar op de tank zitten. Ook het speciaal lederen zadel valt op. Aangezien de Diesel-special een gelimiteerde oplage kent, krijg je tevens een metalen plakkaat met je naam en het nummer van de motor. De motor is ook op bestelling leverbaar in Nederland voor 15.090 euro en staat nu ook bij de dealers! Gaat dat zien.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen