donderdag 18 april 2024

Gallery: 2016 Team Suzuki ECSTAR

Ook bij Suzuki zijn ze er helemaal klaar voor dit seizoen. De kleurstelling is grotendeels behouden ten opzichte van verleden jaar, hier en daar wat opgepoest en wat andere afmetingen qua logo’s. 

Iets meer fluorescerend geel en het ECSTAR-logo is wat meer aanwezig. Suzuki wil met de ‘sponsoring’ van ECSTAR toch echt meer naamsbekendheid aan het merk gaan geven. Sponsoring staat tussen aanhalingstekens omdat ECSTAR een smeermiddelenmerk is van Suzuki zelf. Kortom, echt sponsoren kun je het niet noemen. Al doet Yamaha hetzelfde met Yamalube, maar dan toch iets bescheidener dan het Suzuki ECSTAR-team.

2015 vs 2016

Al is de belangrijkste zichtbare verandering qua kleurtjes en plakplaatjes natuurlijk dat Bibendum – het Michelin-mannetje – weer op het voorspatbord staat.

[justified_image_grid ids=23276,23277,23278,23279]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen