dinsdag 19 maart 2024

Gaspedaal lanceert zoekmachine voor tweedehands motoren

 

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Amsterdam – Occasionwebsite Gaspedaal.nl start dé zoekmachine voor tweedehands motoren. Met Gashendel.nl voldoet het bedrijf aan de groeiende vraag naar één platform voor het totale aanbod tweedehands motoren in Nederland.

Gashendel.nl combineert verschillende motorsites. Net zoals op zusterwebsite Gaspedaal.nl, wordt het aanbod ontdubbeld getoond, waardoor eenvoudig op één plek gezocht kan worden naar alle tweedehands motoren in Nederland. Het aanbod bestaat uit particulier- en dealeraanbod. De zoekfilters maken het vinden van de juiste motor in het grote aanbod gemakkelijk en snel, rekening houdend met het zoekgedrag van de Nederlandse motorrijder. Gashendel.nl moet dé zoekmachine voor tweedehands motoren worden met het grootste aanbod motoren uit Nederland. 

“Binnen het bestaande merk Gaspedaal.nl ontstond de vraag naar een soortgelijke website voor tweedehands motoren. Zowel de consument als de motorbranche bleek een behoefte te hebben aan een motorvariant van Gaspedaal.nl. Met de lancering van Gashendel.nl willen wij voldoen aan deze vraag.” – Niels Visser, Managing Director Automotive

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen