donderdag 28 maart 2024

Geen Red Bull Knock Out dit jaar

Op het jaarlijkse Ondernemersontbijt in het Kurhaus werd bekend dat de Red Bull Knock Out dit jaar nog niet verreden wordt. Het evenement dat in 2016 ongeveer 70.000 motorsport-enthousiastelingen naar het Scheveninger strand trok mondde uit in een spektakel waarin 1000 motorcrossers het strand omploegden. Jeffrey Herlings kwam zeer dominant uit de hoek en ging er met de winst vandoor. 

“Alle motocrossers kunnen een extra jaar trainen om volgend jaar vol energie aan de start te staan”, is de positieve draai die Red Bull eraan geeft. Wel werd er tussen de gemeente en de gevleugelde fabrikant van energiedrankjes een contract afgesloten met de intentie om vanaf 2018 drie nieuwe edities te organiseren. Als het definitief is vastgelegd zal het een tweejaarlijks evenement worden. Dus waarschijnlijk ook in 2020 en 2022 staat de Red Bull Knock Out weer op de kalender. Hopelijk zijn het dan ook weer de Nederlanders die goed uit de verf komen. We hebben er al zin in!

Foto: Red Bull Content Pool | Rutger Pauw 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen