woensdag 24 april 2024

Gezinsuitbreiding voor Stoner

Adriana, de vrouw van Casey Stoner, is zwanger. Papa Casey heeft nu al een beetje last van overbezorgdheid. Eerder heeft de wereldkampioen van 2007 namelijk aangegeven niet in Motegi te rijden, wat de uitslag van het onderzoeksrapport ook zou zijn. Nu snappen wij waarom hij dit besluit had genomen, alles voor de veiligheid voor zijn aanstaande gezin, natuurlijk!

Inmiddels heeft de Repsol Honda Team-rijder zijn uitspraak over het boycotten van de race in Japan deels teruggenomen. Casey heeft zelfs samen met zijn teamgenoten limited edition T-shirts verkocht voor het herstel van Japan. De opbrengst van die speciale shirts zal namelijk aan Japan worden gedoneerd.

Of de aanstaande vader definitief niet deelneemt aan de MotoGP-race in Motegi is nog niet helemaal zeker. Laten we de Honda-coureur eerst maar even de tijd gunnen om te wennen aan het feit dat hij straks papa is. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen