vrijdag 26 april 2024

Grand Canyon Arizona en Dakota

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Vanaf nu is het GC Arizona jack leverbaar. Het is een vintage style jack gemaakt van soepel en sterk Buffelleder. Het jack heeft diverse binnen- en buitenzakken, een uitneembare bodywarmer, CE gekeurde protectie op de schouder en ellebogen en een rugprotector. De leverbare maten zijn 50 t/m 58 en het jack kost  €249,00

Hetzelfde model jack is ook leverbaar als Dakota jack, deze is zwart van kleur en gemaakt van 1e klas rundleer. Het jack is zonder strepen op de mouw en badge op de schouder. Leverbare maten 50 t/m 60  en de prijs van de Dakota is  €289,00

Voor meer info zie www.grandcanyonbike.eu


Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen