donderdag 28 maart 2024

Gratis Dainese app!

Vaak zijn gratis applicaties niet het vermelden waard, gelukkig zit er zo af en toe toch iets leuks tussen. Zo heeft Dainese om het veertigjarige bestaan te vieren een gratis app gelanceerd voor de IPad en iPhone onder de naam ´Dainese 40´.
 
In het hoofdkantoor van Dainese bevindt zich een historische kamer, het Dainese leder archief. In het archief bevinden leren racepakken die terug gaan naar de eerste dagen van Dainese tot nu. De meeste zullen nooit het archief betreden, maar door de komst van deze app zullen de deuren toch digitaal worden geopend. De app geeft een kans om de evolutie van protectie over de afgelopen veertig jaar te bekijken. In de app bevinden zich de pakken van onder andere Agostini, Sheene, Fogarty, Biaggi, Lorenzo, Rossi en vele andere.
 
Voor IPad gebruikers is de app nu beschikbaar in de AppStore, iPhone gebruikers moeten nog even geduld hebben.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen