dinsdag 16 april 2024

Hans Vogels versterkt Hoco Parts

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Hij is zeven maal Nederlands kampioen Enduro, reed in het WK Enduro en was afgelopen jaar “rookie of the year” in de beruchte Dakar Rally. Als iemand de noppenwereld kent, is het Hans Vogels. Hoco Parts is dan ook zeer verheugd dat deze endurocrack het team komt versterken.

Sinds zijn 12e jaar zit Hans Vogels op de motor. Vanaf zijn 18e reed de nu 31-jarige enduro specialist in de Nederlandse competitie, terwijl hij ook nog een aantal jaren als full-prof in de wereldkampioenschappen meedraaide. “Twee jaar geleden ben ik daarmee gestopt, omdat ik mijn droom wilde waarmaken: ik wilde de Dakar rally rijden. Die droom is uitgekomen, ik werd in mijn eerste Dakar zelfs 22e. Dat was boven verwachting, zeker omdat ik een maand daarvoor mijn sleutelbeen nog had gebroken”, aldus de Brabander, die dit jaar zeer waarschijnlijk zijn achtste nationale titel binnensleept, voor hij wederom naar Argentinië afreist voor de volgende Dakar-rally.

Na beëindiging van zijn professionele endurocarrière werkte Hans enkele jaren als ZZP-er in de machinebouw: “Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd, maar mijn hart ligt natuurlijk in de motorsport. Ik was dan ook op zoek naar een uitdaging in de motorwereld, waarin ik mijn passie voor en mijn kennis van de enduro-sport zou kunnen gebruiken. Dat vond ik bij Hoco Parts, die de laatste jaren zeer actief is geworden in de Off-Road markt.”

Hans Vogels is inmiddels een maand voor Hoco Parts aan de slag en heeft er echt zin in: “Het leuke van Hoco Parts is, dat ze gaan voor kwaliteit. Ze verkopen uitsluitend kwaliteitsmerken, zoals Bel-Ray, Arai, 100%, Dunlop en nog veel meer.” 

De Off-Road-dealers kunnen bij ons dus rekenen op kwaliteitsadvies vanuit de praktijk!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen