vrijdag 29 maart 2024

Harley-Davidson Ride Out

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op moederdag – zondag 11 mei – organiseren Harley-Davidson Rotterdam en HOG – World Port Chapter een bijzondere ’Open Charity Ride Out’. De verwachting is dat vele honderden liefhebbers op de moeder aller motoren een niet te missen statement zullen maken. Ook niet-Harley rijders zijn zeer welkom! De volledige opbrengst van het evenement zal worden gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon t.b.v. borstkankeronderzoek!

De Ride Out-route voert langs 3 prominente Rotterdamse ziekenhuizen: Daniel den Hoed, Erasmus MC en Havenziekenhuis. Niet zonder reden. Met deze Open Charity Ride Out wil Harley-Davidson Rotterdam de aandacht vragen en geld ophalen voor een speciaal onderzoek waarvoor Stichting Pink Ribbon geld ophaalt: ‘Karakteriseren van kankercellen in het bloed’. Een onderzoek dat de diagnostiek, behandeling en prognose van patiënten met uitgezaaide borstkanker kan verbeteren. En dat is hard nodig, want nog steeds overlijden in Nederland dagelijks 9 mensen aan de gevolgen van borstkanker.

Een van de boegbeelden van de Ride Out is Dees Berendsen (45). Ze haalde vorig jaar haar rijbewijs (na lang zeuren van haar man). ”Ik wilde per se een witte H-D motor. Die kleur wordt door de fabriek niet geleverd, maar de verkoper zei dat ze bij GL Paints hem prachtig wit konden spuiten. Nou, dan wil ik hem wit met het roze Pink Ribbon teken! riep ik toen meteen. Zo kan ik via mijn hobby aan zoveel mogelijk andere mensen duidelijk kan maken hoe belangrijk ik het werk van Pink Ribbon vind! En Harley-Davidson Rotterdam haakte er meteen op in door in samenwerking met Pink Ribbon een Ride Out te organiseren.”

Voor deze bijzondere gelegenheid worden alle deelnemers gevraagd om een roze tintje aan hun motor of outfit toe te voegen!

 

Start- en eindpunt van de Ride Out is: Harley-Davidson Rotterdam, Eerste Tochtweg 2A, Nieuwerkerk aan den IJssel. De start is om 11.00 uur.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen