vrijdag 19 april 2024

HD Praag wint Battle of the Kings

Op het Wheels & Waves festival in Biarritz heeft de Harley-Davidson dealer uit Praag de Battle of the Kings-competitie gewonnen. Afgelopen maanden hield de Amerikaanse motorfabrikant uit Milwaukee een wedstrijd tussen haar dealers, waarbij een standaard Street 750 verbouwd moest worden. Tijdens een filmpremière in Amsterdam werd een tijd terug de Benelux-winnaar gekroond, maar helaas voor HD Silver Lake uit het Belgische Geel schopten zij het niet tot de grande finale, die vorig weekend op het programma stond bij Wheels & Waves. Vijf unieke customfietsen maakten uiteindelijk kans op de eindoverwinning, die uiteindelijk terecht kwam bij de Tsjechische dealer. Hun SHDB 04 maakte de meeste indruk op de jury. De custom Street 750 is gebaseerd op de futuristisch ogende Lotus C01. De andere vier finalisten kwamen overigens uit Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Cyprus.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen