vrijdag 29 maart 2024

Holland House

Tijdens de 81ste Dutch TT (23, 24 en 25 juni) wordt een speciale Holland House GP Lounge gerealiseerd. Door een samenwerking tussen het RW Racing team, het Ongetta – Abbink Metaal team en Kids on Track krijg je de mogelijkheid om de TT als VIP mee te maken. Een unieke kans!

De Holland House GP Lounge bevindt zich op het binnenterrein van het TT Circuit. Natuurlijk staan ontmoetingen met coureurs, een bezoek aan de pitsbox en rondleidingen op het programma. Verder is de verzorging all inclusive.

Klik hier voor meer informatie en de kosten van dit arrangement (PDF-bestand). Prijzen beginnen bij 99 euro en dat is zeker in de MotoGP een koopje… Voor meer informatie kun je ook terecht bij Jan Abbink: jan@abbinkmetaal.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen