vrijdag 19 april 2024

Husqvarna Vitpilen 401 Aero

Naast de Vitpilen 401 en de Svartpilen 401 kwam Husqvarna met een conceptversie. Eigenlijk verwachtten we twee conceptversies, want het merk speelde eerder al met plannen voor een Vitpilen 701. Misschien is het de gewoon bij de 401 gebleven, misschien komt de zwaardere versie nog. Hier hebben we op de EICMA deze week eigenlijk niets meer over gehoord. Over de Vitpilen 401 Aero wel.Of nou ja, van gehoord.. We hebben er meer van gezien. Want veel meer dan de plaatjes is er nog niet vrijgegeven. De Vitpilen 401 Aero is wat Husqvarna ziet als dé gestroomlijnde motor. Net als de Vitpilen 401 heeft de Aero clip-ons als stuur. Met zijn aerodynamische look doet dit concept zijn naam eer aan. Met drie kuiponderdelen is de Aero de bekuipte versie van de Vitpilen. Volgens Husqvarna de overtreffende trap van minimalistisch. Kijkend naar de foto’s kan het idee van een Husqvarna Café Racer ons niet meer loslaten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen