vrijdag 29 maart 2024

Iannone onder het mes

Opmerkelijk nieuws: Andrea Iannone moest de laatste testdag op Sepang missen. Waarom? Nou, de Italiaan heeft plastische chirurgie laten uitvoeren aan zijn kaaklijn. Nu is dat al tijdens de winterstop gedaan maar de wond die in zijn mond zit is gaan ontsteken waardoor hij nu heeft te kampen met een gebrek aan energie. Na twee dagen rijden in Maleisië was de fut op.

Op de eerdere dagen wist hij toch al slechts 75 rondjes te maken. Dat is weinig vergeleken met de 161 die teammaatje Aleix Espargaro wist te voltooien. In zijn plaats heeft testrijder Bradley Smith nog wat ronden kunnen maken. 

Onbekend is nog hoe het Aprilia fabrieksteam gereageerd heeft op de afwezigheid van Iannone, maar dat laat zich natuurlijk raden. Op de vraag waarom een MotoGP-rijder in hemelsnaam zo’n operatie nodig heeft is het antwoord overigens eenvoudig te beantwoorden: Nummer 29 steekt het niet onder stoelen of banken dat hij ook als model bij kan klussen. Zo staat zijn Instagram-pagina bijvoorbeeld vol met foto’s zonder leren overall. Benieuwd zijn we of hij straks zijn brood moet gaan winnen met dat soort foto’s of dat hij nog welkom blijft in de pitbox van Aprilia.

Foto: 2Snap

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen