vrijdag 29 maart 2024

Is dit Rossi’s eerbetoon?

De Grand Prix van Valencia zal een GP worden die iedereen niet meer vergeet. Alle coureurs zullen namelijk op hun eigen manier stilstaan bij het overlijden van Marco Simoncelli. Officieel is er nog niets bekend maar steeds meer betrouwbare websites melden dat Valentino Rossi met zowel een speciaal pak als een speciale Ducati gaat rijden, zoals op bijgevoegde foto’s te zien is.

Daarnaast zou Rossi ook overwegen om met de helm van SuperSic te gaan rijden. Iets dat Jarno Trulli over ruim een uur in ieder geval gaat doen in de Formule 1 GP van India. Ook diverse andere coureurs grijpen die F1 GP aan om hun medeleven te betuigen aan de onlangs dodelijk verongelukte collega’s Dan Wheldon (IndyCar) en Simoncelli.

Webber, een grote motorsportfanaat, zat te kijken toen een verschrikkelijke val Simoncelli het leven kostte in Maleisië. “Als je zoiets ziet gebeuren, hoop je dat het niet waar is. Helemaal omdat het zo’n jonge jongen betreft”, aldus Webber. RTLGP meldt dat voorafgaand aan de Grand Prix van India zelfs een minuut stilte in acht genomen wordt om Wheldon en Simoncelli te herdenken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen