zaterdag 20 april 2024

Katana kost € 14.999

Een Suzuki bestellen kan vanaf vandaag, maar naar verwachting staat hij pas begin mei voor je klaar. Suzuki biedt niet alleen de keuze uit een zwarte of zilveren variant, maar heeft ook een hele rij accessoires die je kunt bestellen. Zo kun je onder meer kiezen uit een voorspatbord van lichtgewicht koolstofvezel, een krukascover van hetzelfde materiaal of een cover voor de dynamo. Rode remklauwen van Brembo, een rood zadel en verschillende stripingsets maken het geheel af.

Technisch opfrissen
Even een snelle technische opfriscursus: de vloeistofgekoelde 999 cc viercilinder levert 150 pk bij 10.000 tpm en 108 Nm bij 9.500 tpm. De motorfiets weegt 215 kilo, heeft een wielbasis van 1.460 millimeter en een zithoogte van 825 millimeter. De upside-down voorvork van KYB heeft een diameter van 43mm is volledig instelbaar. De 310 mm grote remschijven zijn afkomstig van Fujico en voor het voorwiel voorzien van Brembo remklauwen met vier zuigers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen