zaterdag 20 april 2024

Kawasaki Motors Benelux en MOTUL openen VIP-box TT circuit Assen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Kawasaki Motors Benelux opent samen met het premium olie merk MOTUL (wat in de Benelux wordt verspreid door Motana) een VIP- box op het TT circuit van Assen. 

Beide partners zijn verheugd met het feit dat zij nu samen eigenaar zijn van een VIP-box, met een prachtig uitzicht over de GT-bocht en finish. Het komende jaar zullen er veel activiteiten op en rondom het circuit plaatsvinden, waarbij beide merken dankzij de VIP-box iets extra’s te bieden hebben voor de Kawasaki dealers, relaties en consumenten. 

Per 1 januari 2015 zijn Kawasaki Motors Benelux en MOTUL officieel eigenaar van een VIP-box op de bovenste ring van het TT circuit van Assen. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen