donderdag 28 maart 2024

Kawasaki ZX10R proefrijden op het circuit?

Kijk, een Kawasaki ZX10R is gewoon haast geen straatmotor meer te noemen en zeker wanneer je fervent circuitrijder bent, is het wel tof om je potentiële nieuwe motor eens uit te proberen op het circuit voor je hem daadwerkelijk koopt… alleen die motorzaak bij jou in de straat zal dat geen tof plan vinden.

Kawasaki Nederland gaat daarom samen met alle officiële Kawasaki-dealers van Nederland een verbond aan met Motorsportschool Holland en dankzij die samenwerking kun jij dit jaar toch die ZX10R proefrijden op het circuit. En de kosten daarvoor zijn alles behalve extreem.

Voor slechts 25 euro per sessie van 20 minuten ben je al het mannetje. Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Er wordt gereden op de circuits van Zolder in België en Assen in ons eigen Drenthe op onderstaande dagen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen