vrijdag 29 maart 2024

Komt de Honda Bulldog?

Vorig jaar maart kwam Honda naar buiten met de Honda Bulldog, een coole ontwerp studie met Zoomer-trekjes en een snufje scrambler, maar bovenal een geinige vibe waar je jezelf gewoon eigenaar van wilt maken. Nou, wellicht kan dat dus binnenkort.

Honda is namelijk weer eens wat onzorgvuldig omgesprongen met patentaanvragen en driewerf hoezee, ook de Bulldog lijkt rijp voor productie. 

Nadeel van zo’n tekening is dat je echt op uiterlijke zaken aangewezen bent. Hoe en wat op technisch vlak is puur gokwerk op dit punt. Het Bulldog Concept betrof een 400cc tweepitter, maar dat kan bij het uiteindelijke productiemodel natuurlijk allemaal veranderen. Afgaand op de enkele schijf in het voorwiel gaan we er vanuit dat het nog steeds een lichte krachtbron betreft.

Of we Bulldog in de nabije toekomst op ’s Lands wegen kunnen verwelkomen, geen idee. Maar mocht het zover komen, dan zou dat een toffe stap zijn van een merk dat de laatste tijd toch wat braaf en behouden uit de hoek komt. 

Al hebben we het hier wel over merk dat ons de NM4 Vultus gaf.

Foto: Japans Patentkantoor

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen