vrijdag 19 april 2024

KTM schrapt E-Speed

KTM heeft besloten om de E-Speed (weet je nog?) toch niet in productie te brengen. Hoewel er een lang ontwikkelingstraject is afgelegd hebben de hoge heren tóch besloten dat de E-Speed niet goed bij het ‘Ready to Race’-imago van KTM past, zo baseert Acidmoto.ch zich op bronnen binnen de KTM-fabriek.

Het ligt echter niet voor de hand dat het gehele ontwikkelingstraject bij het grof vuil wordt gezet, alhoewel KTM zich op elektrisch gebied natuurlijk ook meer algemeen heeft ontwikkeld, getuige de vele elektrische modellen en deze Freeride SM al laatste voorbeeld. De kans bestaat nu dat KTM de E-Speed doorschuift naar Bajaj, zodat zij de E-techniek in scootergedaante op de markt kunnen brengen.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen