donderdag 28 maart 2024

Leeuwarden in het teken van Harley

In samenwerking met het Friese Lakes Chapter Holland houdt Harley-Davidson Benelux dit jaar op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni een Harley-evenement met het thema ‘The Frysian Way’ op Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden. Een locatie omringd door veel water,  een gratis toegankelijke camping en een bewaakte parkeergelegenheid.

De beste Friese ingrediënten voor een geslaagde Rally zijn gebruikt om een mooi weekendprogramma gegoten. Schitterende tochten zorgen ervoor dat iedereen de dorpen en natuur van deze provincie ervaart. Ook op de thuisbasis is uiteraard genoeg te doen voor jong en oud. De Bikermarket is alle dagen te bezoeken, er is volop entertainment met maar liefst tien bands verdeeld over twee dagen. Op zondagochtend wordt de Rally traditiegetrouw afgesloten met de parade waaraan honderden Harley’s deelnemen.

Inschrijven voor de HOG Rally in Leeuwarden kan via www.lakeschapter.nl/bhr. Op deze website staat ook veel meer informatie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen