vrijdag 29 maart 2024

Magic Mike-shirt

Het aftellen naar het WK Superbike op Assen is nu echt begonnen. Vol ongeduld wacht iedereen tot het eindelijk vrijdag 26 april is. En dat vooral dankzij alle successen van Pata Honda-coureur Michael van der Mark. Na Phillip Island, waar de Rotterdammer derde werd, stond de Nederlandse wegrace al op z’n kop.

Het kon echter nog beter want op Aragon pakte Van der Mark een geweldige tweede plaats, achter voormalig wereldkampioen Fabien Foret. De Nederlander is dankzij zijn beide podiums tweede in de WK-tussenstand met 36 punten. Leider Foret heeft er slechts twee meer. Assen had het niet mooier durven hopen.

Om het feest op Assen compleet te maken, is Michael’s moeder Juliette een speciale webshop gestart. In deze online winkel vind je natuurlijk het inmiddels beroemde Magic Mike-shirt. Dit T-shirt is verkrijgbaar voor 25 euro in de maten M tot en met XXL. Voor diezelfde prijs staat ook het Magic Mike iPhone-hoesje (voor  de 4 en 4S) te koop.

Maar echte fans gaan natuurlijk voor het schilderij Magic Mike. Dit schilderij, 60 x 80 cm, wordt enkel op bestelling gemaakt en kost 400 euro. De levertijd is twee tot drie weken. Kijk voor meer informatie op www.magicmike60.nl of mail naar penthum1959@gmail.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen