vrijdag 29 maart 2024

Marquez ziek op Sepang

Terwijl het tijdens de eerste vrije training droog was op het circuit van Sepang viel na de sessie een stortbui. Marc Marquez was tijdens de eerste de snelste. De Spanjaard liet de tweede echter aan zich voorbijgaan.

Buikgriep en de twijfelachtige omstandigheden na de stortbui weerhield Marquez ervan om de pitbox uit te gaan voor FP2. “Vanochtend voelde ik me niet zo goed. Ik had de laatste twee dagen al buikgriep. Toch kon ik gaan trainen, al was ik niet 100%. Aangezien buikgriep je ook uitdroogt, voelde ik me in de loop van de dag nog slechter en hebben we ook naar aanleiding van de baanomstandigheden besloten niet meer te gaan trainen.”

Aangezien de Honda-rijder al tijdens de eerste vrije training een goede tijd neerzette en de tweede in slechtere omstandigheden werd verreden bleef ook na de tweede training Marquez’ naam bovenaan de lijst staan. Bo Bendsneyder noteerde in de tweede vrije training de zevende tijd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen