vrijdag 19 april 2024

Max Biaggi gewond bij Supermoto-test

Nee, maak je geen zorgen want naar verluidt gaat het goed met de oude Massimiliano. Maar je zou haast al direct van het ergste uitgaan bij dit soort berichten na de andere verschrikkelijke gevallen die we in de afgelopen weken hebben meegemaakt.

‘Max’ Biaggi is sinds zijn pensioen als motorcoureur teambaas van zijn eigen supermototeam. Tijdens een test voor dit team is hij hard ten val gekomen bij een eenzijdig ongeval op het Latina circuit bij Rome. Volgens getuigen leek het eerst goed te gaan met Biaggi, toen hij opstond. Toch moest hij niet veel later afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Italiaanse media melden dat hij in ieder geval een gebroken schouder heeft opgelopen. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen