vrijdag 19 april 2024

Meer kilometers met je Zero

Ook Zero Motorcycles is op de EICMA. Het grootste nieuws? De Z-Force Power Tank-accessoire die de mogelijkheid biedt om in de stad tot 276 kilometer ver te rijden op een batterij, en 141 kilometer op de snelweg. Kijk, dat zijn cijfers. De Power wordt beschikbaar voor alle 2014 Zero S en Zero DS modellen.

 

Tevens heeft het merk een nieuwe ‘R’ versie voor de Zero S onthuld die 56% meer koppel en 24% meer vermogen biedt. Deze Zero SR wordt leverbaar in een nieuwe, dieprode kleurstelling, levert 144 Nm aan trekkracht en sprint in 3,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. De Zero SR heeft net als de andere modellen in de line-up een verbeterde demping gekregen, evenals een nieuw dashboard.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen