donderdag 28 maart 2024

Minibike-avond Staphorst

Met het aanbreken van de lente staan ook alle motoractiviteiten weer op het punt te beginnen, waaronder alle denkbare competities. Een daarvan is de minibikecompetitie van de ABMC Staphorst. Onder de activiteiten van de club valt ook een actieve deelname aan het minibiken, met daarbij de regelmatige trainingen en deelname aan wedstrijden van RAP Holland en de SOBW. Mits in het bezit van een licentie.

Die licentie is via de club te regelen en maakt deel uit van een groter totaalpakket. Maar je zult ergens moeten beginnen, dus houdt de AMBC op dinsdag 6 maart een informatiebijeenkomst. De avond begint om 8 uur in de kantine van de vereniging. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.ambc-staphorst.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen