vrijdag 29 maart 2024

MOTO73 en Motor Magazine nu overal te lezen

De motortijdschriften MOTO73 en Motor Magazine zijn al geruime tijd via de Ipad te lezen, maar nu kunnen ook lezers met een Android-tablet hun tijdschrift digitaal benaderen. Abonnees kunnen de digitale versie gratis lezen, terwijl ‘losse kopers’ kunnen kiezen tussen óf digitaal óf de papieren versie. Nieuwe abonnees kunnen vanaf nu ook kiezen voor een geheel digitaal abonnement. Lezers zonder abonnement kunnen de digitale versie ook gewoon los kopen.

Er is dus nu ook meer keuze qua kosten voor een abonnement, want de prijzen verschillen. Zo kost een ‘gewoon’ papieren abonnement op MOTO73 voor 13 nummers € 42, waarbij je elke editie dus ook digitaal kunt benaderen. Kies je echter enkel voor de digitale versie, dan betaal je € 36 voor dezelfde 13 nummers. 

Om Motor Magazine of dus MOTO73 op je Android-tablet te lezen, hoef je alleen de app via de Google Play Store te downloaden. Dat kan ook door hier te drukken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen